Κωνσταντινοπολίτικο φαγητό παραδοσιακό που δεν μπορείς να φανταστείς τη νοστιμιά του πριν το δοκιμάσεις !!!
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τα καρότα, τους πελτέδες και μετά από 5' προσθέτουμε και τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Προσθέτουμε και το σκόρδο. Τέλος βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα μας τις πατατες, το χυμό ντομάτας, το νερό και όλα τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να βράσει καλά ο κιμάς και οι πατάτες και να μείνει μόνο με τη λαδιά του.