Βουτυρώνουμε το ταψί.
Κόβουμε τα φύλλα στην μέση και βάζουμε τα μισά στο ταψί, να εφαρμόζουν ακριβώς στο ταψί μας ,να μην περισσεύουν.
Βάζουμε το καρύδι και μετά τα υπόλοιπα φύλλα. Κόβουμε σε κομμάτια ότι μέγεθος θέλουμε . Βάζουμε σε κάθε κομμάτι από ένα καρφάκι γαρύφαλλο.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και αφού αφαιρέσουμε τον αφρό το ρίχνουμε στο γλυκό μας .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις πάνω κάτω ή στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να πάρει έντονο χρώμα
Βάζουμε το σιρόπι μας να γίνει μαζί με το ξύλο κανέλας και τα γαρυφαλλα για 7' λεπτα. Όταν είναι έτοιμο βάζουμε την βανίλια ,το μέλι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε να διαλυθεί το μέλι . Αποσύρουμε από την φωτιά . Βάζουμε ζεστό σιρόπι σε ζεστό γλυκό.