1 κιλό αλεύρι 1 γάλα εβαπορέ (το μεγάλο ) 1 κουτί του εβαπορέ νερό 1 τενεκεδάκι( μικρό )αναψυκτικό σόδα λίγο αλάτι- πιπέρι 1 κουτ.γλυκού γεμάτη μπεικιν 1 κουτ.γλυκού κοφτή σόδα φαγητού 1 φλ.καφε (ελληνικού) ελαιόλαδο 500 γρ φέτα ( χοντοτριμμένη) 3 κουτ.σούπας βούτυρο
Χτυπάμε όλα τα υγρά υλικά με το σύρμα προσθέτουμε το αλεύρι και μετά με μια Μαρίζ ανακατεύουμε τη φέτα. Απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί ( του φούρνου) κι από πάνω προσθέτω 3 κουτ.σούπας σε κομματάκια βούτυρο. Ψήνω στους 175 αέρα για 45`