Μια πίτα ξεχωριστή όπου δεσπόζει το άρωμα του πορτοκαλιού!
Θρυμματίζουμε καλά το φύλλο.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το ρίχνουμε μέσα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι, το άρωμα και τέλος το baking powder. Ρίχνουμε το μείγμα μας στο ταψάκι και με το χέρι ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 170 για 30'. Το αφήνουμε να κρυώσει και καυτό βάζουμε το σιρόπι και χαράζουμε. Τα υλικά για το σιρόπι τα βράζουμε για 15', από την ώρα του βρασμού.