ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ Η ΞΑΣΤΟΣ
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μπακαλιάρος κροκέτες η ΞΑΣΤΟΣ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ Η ΞΑΣΤΟΣ

Περνούμε τον μπακαλιάρο όσο θέλουμε η το περίσσευμα από αυτό που είναι να τηγανίσουμε και αρχίζουμε και τον ξάνουμε (τον κόβουμε πολύ ψηλά κομματάκια) τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ψιλοκόβουμε τον άνηθο τον μαϊντανό τα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ βάζουμε αλάτι πιπέρι μισό ποτηράκι του κρασιού λάδι βάζουμε δυο φλυτζάνια αλεύρι και ρίχνουμε την μπύρα η την σόδα και το αυγό. Ανακατεύουμε να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Βάζουμε στο τηγάνι λάδι αφήνουμε να κάψει καλά και παίρνουμε μια κουταλιά της σούπας από το υλικό που έχουμε φτιάξει και αρχίζουμε το τηγάνισμα. Όταν τηγανιστούν τους τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λάδι.
Καλή επιτυχία

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.