Δροσερή πάστα με ζελέ ιδανική μετά από ένα λιπαρό γεύμα!
Σε κάθε στρώση βάζουμε δυο φακελάκια κρέμα για σκεύος 28 * 38 εκ.
Βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα όλα μαζί και ανακατεύουμε μεχρι να δέσει. Αφήνουμε να κρυώνει ανακατεύοντας τακτικά για να μην κάνει πέτσα.
Στρώνουμε φρυγανιές αφού πρώτα τις βουτήξουμε στο γάλα, βάζουμε κρέμα, μετά ξανά φρυγανιές, ξανά κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά. Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις αναλογιες της συσκευασίας,βάζουμε ψυγείο να παγώσει ελάχιστα και μετά με μια κουτάλα ρίχνουμε επάνω στο γλυκό. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να βάλουμε φρούτα ή όταν παγώσει να γαρνίρουμε με σαντιγί!!??