Πλένουμε τον γαύρο και τον βάζουμε στο αλάτι και το ξύδι μέσα σε ένα βαθύ σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες ,στη συνέχεια κόβουμε το κεφάλι καθαρίζουμε τα εντόσθια πατάμε στην κοιλιά να ανοίξει επειδή έχει ψηθεί στο αλάτι και το ξύδι ανοίγει στη μέση και βγάζουμε το κόκκαλο, τα τοποθετούμε σε βάζο με λάδι και ότι θέλει ο καθένας βάζει, εγώ έβαλα καυτερή πιπεριά , μαιδανο και ρίγανη.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.