ΛΑΓΑΝΑ χωρίς ζύμωμα χωρίς μίξερ για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό. Αφράτη γρήγορη και πεντανοστιμη.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα 800γρ αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 45-50 λεπτά να διπλασιαστεί (μπορείτε να το κάνετε από την προηγούμενη μέρα και να το βάλετε ψυγείο). Μετα τα 50 λεπτά απλώνετε αλεύρι στον πάγκο και ρίχνετε το ζυμάρι κάνετε διπλώματα , χωρίζετε το ζυμάρι στην μέση και δίνετε σχήμα επάνω σε μια λαδόκολλα. Μεταφέρετε την λαδόκολλα σε ταψί αλείφετε με την ζάχαρη και το νερό και ρίχνετε το σουσάμι να κολλήσει. Αφήνετε 20 λεπτά και ανάβετε τον φούρνο στους 200-220 βαθμούς αντιστάσεις πριν βάλετε το ταψί στο φούρνο θα πατήσετε με τα δάχτυλα σας το ζυμάρι ώστε να κολλήσει το κάτω με το επάνω μέρος. Ο χρόνος ψησίματος 180 αντιστάσεις για 20-25 λεπτά