Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα με μανιτάρια, πατάτα, καρότο και ωραία δεμένη σάλτσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα

Βάζουμε το κρέας να βράσει για 45 λεπτά αφού βράσει και αρχίσει και τσιμπιέται με το πιρούνι θα κρατήσουμε και το ζουμί που έχει η κατσαρόλα. Βάζουμε στην κατσαρόλα ελαιόλαδο ανάβουμε την φωτιά και βάζουμε ξανά το κρέας μέσα για να το θωρακίσουμε. Βάζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και συνεχίζουμε για πέντε λεπτά ακόμα βάζουμε το ζουμί που είδαμε κρατήσει και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι το θυμάρι για αλλά πέντε λεπτά. Μετά το πεντάλεπτο βάζουμε τα μανιτάρια το καρότο τις πατάτες αφού βγάλουμε το κρέας μας. Συμπληρώνουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν τα λαχανικά φτιάχνουμε την σάλτσα μας βάζοντας δυο λεμόνια νερό και αλεύρι ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας. Βάζουμε λίγο ξύσμα λεμονιού τον Κουρκουμα και κλείνουμε την φωτιά. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και σερβίρουμε.

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search