Χωριάτικο ψωμί με πράσο και φέτα. Χωρίς μίξερ & πολύ ζύμωμα με μια νέα τεχνική δική μου.
κόβουμε τα πράσα ροδέλες και τα ζεματίζουμε με λίγο νερό όταν μαλακώσουν αρκετά βγάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε την φέτα σε χοντρά κομμάτια και συνεχίζουμε με το ψωμί. βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε λίγο με μια σπάτουλα. Αμέσως μετα ζυμώνουμε με το χέρι για ένα δυο λεπτά και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 40 λεπτά. Μετα τα 40 λεπτά αλευρώνουμε τον πάγκο ρίχνουμε το ζυμάρι και το πλάθουμε για ένα λεπτό ανοίγουμε την ζύμη και σκορπάμε το πράσο και την φέτα τυλίγουμε ρολό διαμορφώνουμε και το βάζουμε σε λαδόκολλα και το σκεπάζουμε με άλλη μια πιάνοντας το με συρραπτικό. Ανάβουμε το φούρνο μας στους 220 βάζουμε το ταψί μέσα και περιμένουμε να ζεσταθεί καλά. Όταν ο φούρνος είναι έτοιμος βάζουμε το ψωμί μέσα και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 220 και έπειτα βγάζουμε την λαδόκολλα χαμηλώνουμε την φωτιά στους 180 αντιστάσεις και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 40 λεπτά ακόμα.