Το ψωμί γάστρας χωρίς ζύμωμα τώρα και σε ΛΑΓΑΝΑ με μικρές αλλαγές & χωρίς γάστρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που κολλάει. Αφήνουμε για 40 λεπτά και βάζουμε αλεύρι στον πάγκο μας ρίχνουμε την ζύμη και κάνουμε δυο τρία διπλώματα μέχρι να μην κολλάει η ζύμη. Χωρίζουμε την ζύμη σε δυο ίσα μέρη. Βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα λίγο αλεύρι και ανοίγουμε το ζυμάρι σε σχήμα λαγάνας με το χέρι μας. Αλείφουμε με νερό και ζάχαρη και πασπαλίζουμε με σουσάμι αφήνουμε αλλά 20-30 λεπτά και ανάβουμε τον φούρνο στους 170 αντιστάσεις. Μόλις ζεσταθεί καλά ο φούρνος πιέζουμε με τα δάχτυλα μας τις λαγάνες ώστε να μην διαχωριστεί το κάτω με το πάνω μέρος και ψήνουμε περίπου για 30-35 λεπτά να πάρει ένα ωραίο χρώμα.