Σπιτικά Marshmallows σε κανονική αλλά και σε νηστίσιμη εκδοχή χωρίς γλυκόζη.
Βάζουμε την ζάχαρη το λεμόνι και το μισό νερό να βράσει μέχρι τους 115 βαθμούς κελσίου. Βάζουμε τις ζελατίνες μαζί με το υπόλοιπο νερό και αφήνουμε μέχρι να φτιαχτεί το σιρόπι στα πέντε λεπτά ρίχνουμε τι βανίλιες και αφήνουμε για άλλα δυο λεπτά σύνολο επτά λεπτά βράσιμο. Μόλις ετοιμαστεί το σιρόπι ρίχνουμε τις ζελατίνες και ανακατεύουμε για άλλο ένα λεπτό. Βάζουμε σε μεγάλο σκεύος και μετα από ένα λεπτό αρχίζουμε το χτύπημα με μίξερ χειρός για 8-10 λεπτά. Σε ταψί 20Χ28 βάζουμε μια λαδόκολλα και λίγο ηλιέλαιο ρίχνουμε την μισή δόση και στην άλλη μισή ρίχνουμε το σιρόπι φράουλας καυτό και χρώμα. Ρίχνουμε πάνω στο άλλο μείγμα και αφήνουμε να κρυώσει καλά. Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με νισεστέ και ζάχαρη ξεκολλάμε και κόβουμε μερίδες. Φυλάσσουμε σε βάζο.