Χαλβάς σπιτικός όπως ο έτοιμος
Σε μπολ βάζουμε την ταχίνι και τοις βανίλιες. Σε τηγανάκι βάζουμε την ζάχαρη,τη γλυκοζη και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει καραμέλα. Ρίχνουμε μέσα στο ταχίνι την καραμέλα σιγά σιγά και σταδιακά. Ανακατεύουμε γρήγορα και δυνατά μέχρι να σφίξει, βαζουμε αν θέλουμε καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και τοποθετούμε σε φόρμα . Εγώ το έβαλα σε μακρόστενη μιας χρήσης. Είναι καταπληκτικός !!!! Τέλειος!!! Καλό σας βράδυ και καλή Σαρακοστή!!!