Weckemann ή αλλιώς Nikolaus
Διαλύω την μαγιά στο νερό και βάζω 1 κγ ζάχαρη, ανακατεύω και την αφήνω για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολ βάζω το μισό αλεύρι και όλα τα παραπάνω υλικά εκτός απο το Βούτυρο, ανακατεύω και πρόσθετο και το υπόλοιπο αλεύρι. Στο τέλος αφού έχω λιώσει το Βούτυρο και έχει κρυώσει λίγο το προσθέτω στη ζύμη μου. Ζυμώνω μέχρι να γινει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Χωρίζω την ζύμη μου σε 6 μπαλάκια και πλάθω σε σχήμα που θέλω. Τα βάζω πάνω σε λαδόκολλα και περιμένω να φουσκώσουν περίπου μια ώρα.
Αφού φουσκώσουν τα περνάω με αυγό και λίγο γάλα και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφού βγουν απο τον φούρνο τα περνάμε με λίγο γάλα για να αποκτήσουν μια γυαλάδα.