Φρικασε Χοιρινός λαιμός με σελερι
Συνταγή και εκτέλεση Stella Tsanou
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Φρικασε Χοιρινός λαιμός με σελερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Φρικασε Χοιρινός λαιμός με σελερι

Σωτάρουμε το κρέας με το κρεμυδι και μετά με το μισό ματσάκι σέλινο. Όταν μαλακώσει, λίγο προσθέτουμε τα καρότα και την σελινοριζα .εχουμε καθαρίσει καλά το σελερι και το έχουμε βράση μαζί με το υπόλοιπο σέλινο να μαλακώσουν. Όταν το κρέας είναι έτοιμο το προσθέτουμε στο φαγητό μας . Αλάτι πιπέρι. Στο τέλος Ρίχνουμε το άνηθο. 
Και τελειώνουμε με το αυγολέμονο. Όταν χρειαζόμαστε να συμπληρώσουμε νερο στο κρέας μόνο ζεστό προσθέτουμε!!!

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.