Μοσχαράκι λεμονατο με μουσταρδα
Συνταγή και εκτέλεση Stella Tsanou
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μοσχαράκι λεμονατο με μουσταρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μοσχαράκι λεμονατο με μουσταρδα

Σοτάρουμε με λίγο λάδι 
Το κρέας, να αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, και μετά το σκόρδο. Το μισοσκεπαζουμε με νερό 
Από το βραστηρα. Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε Να βράσει. 
Προσέχουμε και συμπλωνουμε λίγο λίγο νερό πάντα ζεστό. Όταν μαλακώσει το κρέας, λίγο προσθέτουμε τα καρότα. Όταν είναι έτοιμο χωρίς πολλά ζουμιά, βάζουμε 
Αλάτι , πιπέρι, ρίγανη, και διαλύουμε σε λίγο νερό, 
Την μουστάρδα την προσθέτουμε στο φαγητό. 
Επίσης και το χυμό από ένα λεμόνι. αφηνουμε την σάλτσα να δέσει!!

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.