ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΡΙΑΜ
Τσιγαρίζω ολα τα λαχανικά σε ελαιόλαδο αφού έχω κόψει σε μικρά κομματάκια.
Ρίχνω το πελτέ να τσιγαριστεί και αυτός και μετά προσθέτω την ντομάτα αλατοπίπερο και ελαχιστο νεράκι και αφηνω να μαλακώσουν και να πιουν τα υγρά τους.
Αφού κρυώσουν ρίχνω φέτα και μαιντανο.
Κόβω καθε φυλλο σε 4 λωρίδες απ την φαρδιά πλευρα και κανω τα μπουρεκάκια,στην ένωση βαζω λίγο νεράκι για να κολλήσει και τοποθετώ στο ταψί με το ανοιγμα προς τα κάτω, αλοίφω με λαδί και πασπαλίζω με σουσάμι.
Ψήνω στους 200 βαθμούς στον αερα μεχρι να ροδίσουν.