Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια από το βράδυ κ τα τηγανίζουμε ελαφρώς κ τα βάζουμε σε ένα τρυπητή όλη την νύχτα για να βγάλει τα πολλα λάδια.
Την επόμενη μέρα τσιγαριζουμε το κουνέλι κ το σβήνουμε με το κρασί κ το ξύδι ριχνουμε νεράκι κ το αφήνουμε στην χύτρα για 20' .
Ανοίγουμε την χύτρα βγαζουμε το κουνελι κ ριχνουμε τα κρεμμυδάκια, το πουμαρο, το αλατοπιπερο κ τα μπαχαρικά ανακατευουμε καλα κ βαζουμε ξανα απο πανω το κουνελι κ βράζουμε για άλλα 10'
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.