Μαγειριτσα
Ψιλοκόβουμε την συκωταριά και τα έντερα τα πλένουμε πολύ καλά και βάζουμε λίγο ξύδι. Αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε την συκωταριά το μαρούλι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ρύζι.. Βάζουμε νερό ίσα να φτάσει σε σημείο που θα το βλέπετε σε κατσαρόλα συμπληρώνετε νερό ενδιάμεσα αν χρειαστεί. Βράζουμε για μιάμιση ώρα σε σιγανή φωτιά. Τέλος ρίχνουμε το ρύζι βράζουμε για αλλά 15 λεπτά και αυγοκόβουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.