Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκελίδα σκόρδο, κόβουμε σε κομματάκια το φιλέτο κοτόπουλο και το προσθέτουμε να πάρει χρώμα.
Βάζουμε πιπέρι μαύρο ,1κγ κάρυ ,αλάτι ,και 2κσ μουστάρδα και λίγη καυτερή πάπρικα, προσθέτουμε νερό να σκεπάσει το κοτόπουλο και αφήνουμε να βράσει να μείνει με την σαλτσούλα του .
Ρύζι βράζουμε το ρύζι και λίγο προ τελειώσει ρίχνουμε το καλαμπόκι και την κόκκινη πιπέρια Φλωρίνης στραγγίζουμε βουτυρώνουμε και σερβίρουμε .
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.