Ψιλοκόβω το ξερό κρεμμύδι και το βράζω με λίγο νεράκι. Όταν αρχίζει να γίνεται διάφανο ρίχνω και το φρέσκο να βράσει 3-4 λεπτά και μετά όλα τα αρωματικά. Μόλις φύγουν τα υγρά προσθέτω 1/2 από το λαδί και γυρίζω λίγο στη φωτιά. Προσθετω και το ρύζι, αλάτι, πιπέρι , χυμό από 1 λεμονί και δυο φλιτζάνια καφέ νερό ζεστό και σκεπάζω να φουσκώσει λίγο το ρύζι. Στο μεταξύ ετοιμάζω τα φύλλα. Όταν κρυώσει η γέμιση τυλίγω. Στον πατώ την κατσαρόλας μου βάζω ένα κομμάτι λαδόκολλας όσο το μέγεθος του πάτου και κάνω μια μικρή τρυπούλα στη μέση.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.