ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΛΟ ΜΕ ΡΎΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ
Συνταγή και εκτέλεση Maria Foti
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΛΟ ΜΕ ΡΎΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομμάτια. Το σωτάρουμε με λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι κομμένα σε κύβους. Προσοχή δεν θέλουμε να μαράνουμε τα λαχανικά μας, αλλά να κρατάνε λίγο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό ντομάτας με λίγο νερό, το ξύδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να πάρει μία μικρή βράση. Για να δέσει η σάλτσα μπορούμε να αραιώσουμε δύο κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ στο χυμό του ανανά. Αφού δέσει η σάλτσα ρίχνουμε τα κομμάτια ανανά και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Το ρύζι μπασμάτι μπορεί να μαγειρευτεί στον ατμό ή πολύ απλά να βραστεί και να σουρωθεί.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.