Αυτή η συνταγή είναι πάνω από 70 χρονών μου την έδειξε η μητέρα μου! Την φτιάχνουν πολύ στα νησιά.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λάδι το κρεμμύδι το σκόρδο και το μαϊντανό. Αλευρώνουμε καλά την αθερίνα μας και την ρίχνουμε στο τηγάνι χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να τηγανιστούν καλά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν είναι έτοιμο γυρίζουμε με ένα πιάτο και αφήνουμε να τηγανιστεί. Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.