Παραδοσιακοί εργολάβοι με μαρμελάδα βερίκοκο και πραλίνα. Η συνταγή που σας δίνω είναι επαγγελματική ζαχαροπλαστείου προσαρμοσμένη όμως να την φτιάξετε στο σπίτι σας.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και μια μικρή ποσότητα από το ασπράδι μας και την μισή ζάχαρη ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός μας. Χτυπάμε το υπόλοιπο ασπράδι να γίνει μαρέγκα και ρίχνουμε την άχνη μας, χτυπάμε μέχρι να γυαλίσει το μείγμα μας ρίχνουμε το έλαιο και τέλος ενσωματώνουμε με την πρώτη ζύμη. Βάζουμε σε κορνε και κάνουμε μπαστούνια σε ταψί με λαδόκολλα ρίχνουμε αμύγδαλο φιλέ από επάνω δείτε το βίντεο μας https://www.youtube.com/watch?v=9wJxhl1YPFE και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο αντιστάσεις για ακριβός 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με πραλίνα η με μαρμελάδα.