Βάζουμε την ζάχαρη με την μαργαρίνη και χτυπάμε για ένα λεπτό. Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό πορτοκάλι συνεχίζουμε το χτύπημα και έπειτα όλα τα υλικά μαζί να ενσωματωθούν έπειτα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο κόβουμε όμοια κομμάτια και τα χαράζουμε με μαχαίρι (δείτε το βίντεο) https://www.youtube.com/watch?v=-5CDMnMe7Cc&t=143s ψήνουμε 18 βαθμούς αντιστάσεις και ψήνουμε για 17-20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με την γέμιση την οποία αφού κόψουμε σε ψιλά κομμάτια την κουβερτούρα βάζουμε το βούτυρο και την λιώνουμε. Τέλος αν θέλουμε μπορούμε κρατώντας το κατακόρυφα να ρίξουμε λίγη άχνη