ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σουπιές με σπανάκι της Λίνας
Τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, Στην συνέχεια ρίχνουμε τις σουπιές και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Βάζουμε τους πελτέδες και τους τσιγαρίζουμε για να βγάλουν το άρωμα τους. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί με τον βρασμό. Βράζουμε το φαγητό μας αφού έχουμε προσθέσει και όλα τα μπαχαρικά μας, προσθέτοντας ένα κρασοπότηρο νεράκι για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε και το σπανάκι με τον άνιθο και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι και να πιει το φαγητό το ζουμάκι του.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.