Βαζουμε όλα τα υλικα μαζι της ζυμης και ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια απαλη ζυμη. Στην αρχη θα δυσκολευτειτε λιγακι αλλα με το ζυμωμα θα γινει απαλη. Βαζουμε 20 λεπτα σε μεμβρανη την ζυμη και στο ψυγειο. Βαζουμε την ζυμη σε φορμακια ψηνουμε 170 βαθμους αερα για 15-20
μετα στολιζουμε οπως τραβαει η ορεξη μας
Στολισμα
Σαντυγη
Γλυκα του κουταλιου
Αμυγδαλο φιλε καβουρδισμενο.
Αμα δεν θελετε το μπισκοτο σκληρο αντι για ενα αυγο βαλτε δυο κροκους ομως μετα την δευτερη μερα με την κανονικη συνταγη ειναι μια χαρα