Ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους και για νηστεία.
Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα μανιτάρια να πάρουν λίγο χρώμα, βάζουμε ένα μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και λίγο σκόρδο σε σκόνη.
Βάζουμε και την πράσινη πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά και λίγο νεράκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί δέκα λεπτά.
Ετοιμάζουμε σε ένα ποτήρι μια κουταλιά του γλυκού κορν φλάουερ με λίγοάκι κρύο νερό και το ρίχνουμε στα μανιτάρια.
*Το ρίχνουμε σταδιακά για να ελέγχουμε την πυκνότητα της σάλτσας. Προσθέτουμε το χυμό μισού λεμονιού και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας και ρίχνουμε από πάνω λίγο μαϊντανό.