ΛΑΚΕΡΔΑ
κοβουμε το ψαρι αφου το καθαρισουμε φυσικα σε φετες.Στο κεντρο εχει κοκαλακια πρεπει να βγαλουμε με μια σκληρη βελονα το μεδουλι απ το κοκαλο ή το κοκαλο μ ενα μαχαιρι κοφτερο [αλλιως θα μυριζει]κατοπιν το βαζουμε σ ενα μπωλ με μπολικο χοντρο αλατι 24-30 ωρες [αναλογως και το μεγεθος του ψαριου] σουρωνοντας καθε φορα το υγροποιημενο αλατι.Μετα βγαζουμε ξεπλενουμε και το βαζουμε στο βαζο,μπωλ [γυαλινο]οτι μας βολευει αλλα να κλεινει καλα με ελαφρυ λαδακι οχι ελαιολαδο.Φυλασετε στο ψυγειο.Ειμαστε ετοιμοι. Ωραιο συνοδευτικο για οσπρια,τσιπουρακια,ρακες,ουζακια κά. Καλη επιτυχια!