Μία νόστιμη μακαρονάδα, ευκολη και γρήγορη!
Τσιγαρίζουμε πρώτα σε πολύ καλά ζεσταμένη κατσαρόλα τον κιμά στο λάδι, να στεγνώσει καλά, να πάρει χρώμα και να αρπάζει και λίγο στον πάτο της κατσαρόλας μας, ρίχνουμε μετά ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, να πάρει και αυτό λίγο χρώμα. Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί, ξύνουμε καλά ότι έχεις κολλήσει στον πάτο (αυτό θα μας δώσει όλη την νοστιμιά) αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, την τριμμένη φρέσκια ντομάτα και λίγο νερό!! Αλάτι, πιπέρι φρέσκο τριμμένο, μισό ξυλάκι κανέλα, τα 2 καρφιά γαρύφαλλο, μικρό φύλλο δάφνης και μια τσιμπιά μπούκοβο αν το θέλουμε λίγο καυτερό! προσθέτουμε και μισό ποτήρι νερο.
Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει!!!'
Εχουμε και τα μακαρόνια έτοιμα βρασμένα και το τυρί τριμμένο!!
Καλή όρεξη!!