Παραδοσιακός χαλβάς φτιαγμένος με αλεύρι. Στην Πάτρα λέγονται χαλβαδοκουταλιές με αλεύρι!
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι με τα 3 τελευταία υλικά. Μόλις λιώσει η ζάχαρη αποσύρουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά. Ψήνουμε το λάδι με το αλεύρι σε σιγανή φωτιά και μόλις σκουρύνει ο χαλβάς ρίχνουμε με μια κουτάλα σιγά-σιγά το σιρόπι με προσοχή γιατί πιτσιλάει. Ανακατεύουμε καλά να απορροφηθεί το σιρόπι και ο χαλβάς ειναι έτοιμος.❤️Τον κάνουμε ό,τι σχέδιο μας αρέσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα!❤️