Μοσχαράκι ψητό κατσαρόλας
Τσιγαριζω το κρέας, μετά περνάω κ τις πατάτες, τέλος το κρεμμύδι,2 καρότα χοντροκομμένα κ 2 σκελίδες σκόρδο
Κατόπιν τα βάζω όλα στην χύτρα τα σβήνω με 1 ποτήρι άσπρο κρασί, στην συνέχεια βάζω αλάτι, πιπέρι, κουρκουμα, λιγη καπνιστή πάπρικα, μοσχοκαρυδο ,μείγμα μπαχαρικών για κρέας, ένα κύβο λαχανικών, 2 μπαχαρια, λιγο νερό, κλείνω την χύτρα κ μαγειρεύω για 20 λεπτά περίπου. Ανοίγω την χύτρα κ αφήνω σε σιγανή φωτιά να μελωσει το ζουμί ρίχνοντας κ το χυμό από 2 λεμόνια στον οποίο έχω διαλύσει 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα.