ΛΙΚΕΡ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
Πλένουμε καλά και τρυπαμε με οδοντογλυφίδα τα μανταρίνια 5-6 φορες
Καρφωνουμε ένα γαρύφαλλο στο καθένα
Τοποθετούμε σε αποστειρωμένο βάζο Ρίχνουμε το τσίπουρο και το ξύλο κανέλας
Κλείνουμε Καλά και για τριάντα ημέρες το αποθηκεύουμε στο ντουλάπι..ανακινουμε κάπου κάπου...
Στις τριάντα ημέρες βγάζουμε τα μανταρίνια τα οποία πατάμε Καλά να βγει το ζουμί τους
Σουρώνουμε και ξανακάνουμε στην γυάλα με την ζάχαρη Άλλες 10 ημέρες..ανακινουμε κάθε μέρα...Στην συνέχεια θα σουρωσουμε με ύφασμα βαμβακερό 2-3 φορές μέχρι να γίνει διαυγες...βάλτε σε γυάλινο μπουκάλι