Αχλάδια σε κόκκινο κρασί
Συνταγή και εκτέλεση Penny Panagiotopoulou
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Αχλάδια σε κόκκινο κρασί!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Αχλάδια σε κόκκινο κρασί

Σε κατσαρόλα βάζω όλα μου τα υλικά εκτός από τα αχλάδια.Τα ζεσταίνω σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.Καθαρίζω τα αχλάδια,να στέκονται όρθια,και τα ακουμπάω στο ζεστό σιρόπι.Σκεπάζω με χαρτί ψησίματος,ακουμπάω επάνω ένα πιάτο για να μείνουν στο σιρόπι,και τα αφήνω να ζεσταθούν μέχρι να μαλακώσουν.Τα αφήνω να κρυώσουν στο σιρόπι μέσα.Μόλις κρυώσουν τα βάζω στο ψυγείο να παγώσουν καλά!

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.