πίτσα σκεπαστή
Λαδώνουμε τη βάση ενός ταψιού 30 cm με ελαιόλαδο και απλώνουμε τα πρώτα 6 φύλλα εναλλάξ λαδώνοντάς τα. Έπειτα περιχύνουμε την Κέτσαπ σε όλη την επιφάνεια και μετά το τυρί και τα υπόλοιπα υλικά (μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε πχ γαλοπούλα ή λουκάνικα). Πασπαλίζετε με λίγο τυρί και τοποθετείτε πάλι εναλλάξ λαδώνοντας τα φύλλα. Τέλος χαράζετε το φύλλο και πασπαλίζετε με σουσάμι. Σε ξυλόφουρνο χρόνος ψησίματος 20 λεπτά έχοντας πέσει η θερμότητά του όμως ελαφρώς για να μην μας
αρπάξει.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.