Ινδοκάρυδα
Συνταγή και εκτέλεση Maria Milatou
Εύκολη
Φθηνή

Ινδοκάρυδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ινδοκάρυδα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ινδοκάρυδο με το αλεύρι.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα αβγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. 
Προσθέτουμε και τη λιωμένη μαργαρίνη και χτυπάμε για λίγο ακόμα.
Τέλος προσθέτουμε το μείγμα ινδοκάρυδου - άλευρου στο μείγμα των αβγών και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια λαμαρίνα φούρνου.
Βάζουμε σε κορνέ με χοντρό στόμιο (ή πλάθουμε με υγρά χέρια) και σχηματίζουμε μικρές μπαλίτσες.
Τοποθετούμε στη λαμαρίνα με μικρή απόσταση ανάμεσά τους για να μην κολλήσουν (και να κολλήσουν ...ξεχωρίζουν εύκολα χωρίς να χαλάσουν) και διακοσμούμε την κορυφή τους με μισό κερασάκι (ή και ολόκληρο αν θέλουμε).
Ψήνουμε για 15-18 λεπτά ανάλογα με το φούρνο ή μέχρι να πάρουν ένα πανέμορφο χρυσόξανθο χρώμα.
Αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσουν στο ταψί και τοποθετούμε σε σχάρα για να κρυώσουν εντελώς χωρίς να "ιδρώσουν" από την κάτω πλευρά.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search