ΑΡΤΟΚΛΑΣΊΑ
Σε μια λεκανη βαζω το 1,5 κιλό αλεύρι τα μυρωδικά τη ζαχαρη τη μαγια το λάδι και αρχίζω να ριχνω νερο να μαζευω τη ζυμη..μολις εχει φτασει σε σημειο που κολλαει Ρίχνω το υπόλοιπο αλεύρι,λιγο λιγο να φτιαξω μια μαλακη ζύμη,διπλωνοντας την!!!!!!ισως παρει μια χουφτα αλεύρι παραπανω,,ίσως!!,θα το δειτε στην πραξη..αφηνουμε σε ζεστο μερος σκεπάζουμε κανα 2ωρο να φουσκωσει..πλάθουμε εναν αρτο και αφήνουμε να φουσκώσει παλι..ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 3 τέταρτα με 1 ωρα περίπου.