ΓΛΥΚΌ ΣΤΑΦΥΛΙ
πλένουμε και στραγγίζουμε το σταφύλι.το τοποθετούμε σε πλατιά κατσαρόλα μία στρώση σταφύλι μία στρώση ζάχαρη και το αφήνουμε 5-6 ώρες στο ψυγείο.
στη συνεχεία σε δυνατή φωτιά για 5' τοποθετούμε τη κατσαρόλα και προσθέτουμε το νερό .ανακατατευουμε ελαφρά με ξύλινη κουτάλα.
χαμηλώνουμε την ένταση ενώ κατά τη διάρκεια του βρασμού 5 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο βάζουμε τα φύλλα αρμαροριζας & το χυμό λεμονιού. ξαφρίζουμε.συνεχίζουμε το βράσιμο για 25-30 λεπτα
τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα ζεστό το γλυκό μας