ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
Συνταγή και εκτέλεση Μαρία Γεωργοπούλου
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Βράζουμε τις δύο κρέμες μέχρι να πήξουν, τις σκεπάζουμε με μεμβράνη και τις αφήνομε στα μπωλ τους να κρυώσουν λίγο.
 Βρέχουμε μία μεταλλική φόρμα του κέϊκ και χωρίς να τη σκουπίσουμε τη βάζουμε για 15΄στη κατάψυξη ( οι κρύσταλλοι που θα δημιουργηθούν να βοηθούν μετά να ξεφορμάρουμε το γλυκό μας).

Στο πάτο της φόρμας ρίχνουμε τη μισή ποσότητα της κρέμας πορτοκαλάδας, τοποθετούμε λίγα σαβαγιάρ, συνεχίζουμε με τη μισή ποσότητα κρέμας γάλακτος, τη μισή ποσότητα αμυγδάλων, σαβαγιάρ και μετά την υπόλοιπη μισή κρέμα γάλακτος, πάλι τα υπόλοιπα αμύγδαλα και σαβαγιάρ.

 Τελειώνουμε με την υπόλοιπη μισή ποσότητα κρέμα πορτοκαλάδας.
 Τοποθετούμε τη φόρμα του γλυκού στη συντήρηση του ψυγείου για μία νύχτα.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε βγάζουμε το γλυκό από το ψυγείο πριν 15΄και αναποδογυρίζουμε.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.