Εύκολη νόστιμη και πολύ ελαφριά. Ιδανική για μετά από ένα λιπαρό γεύμα!
Ανακατεύουμε μπισκότα με βούτυρο λιωμενο και απλώνουμε την βάση ας ταρτιερα. Βάζουμε ψυγείο. Βάζουμε τα υλικά της κρέμας σε κατσαρόλα εκτός βουτυρου. Μόλις πήξει το ρίχνουμε και αυτό και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί. Ρίχνω την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζω ψυγείο να παγώσει. Χτυπάω σαντιγί και όταν παγώσει η λεμονοπιτα γαρνίρω με ροζέτες.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.