Τούρτα Τσηζκεικ Ορεο
Συνταγή και εκτέλεση Η συνταγή και οι φωτογραφίες ανήκουν στην κ. Ελένη Μυρτάλη
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μια τούρτα που η ξεχωριστή γεύση της θα σας ενθουσιάσει!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Τούρτα Τσηζκεικ Ορεο

Εκτέλεση για τα παντεσπανι
Αναβουμε το φούρνο στους 170 (αέρα) ή στους 180 (αντιστάσεις).
Σε ενα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο (κοσκινισμένο), το μπέικιν και τη βανίλια.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ρίχνουμε το γάλα και το λάδι να ενωθούν. Προσθέτουμε σιγα-σιγα και το μίγμα με τα στερεά συνεχίζοντας το χτύπημα.
Παράλληλα έχουμε βράσει το νερό, διαλυουμε την κουτάλια του καφέ και το προσθέτουμε και αυτό στο μίγμα. Το μίγμα μας θα είναι αρκετά υγρό, όμως έτσι πρέπει να είναι.
Μοιραζουμε στα ταψακια και ψήνουμε για 40' περίπου. Δοκιμαζουμε με οδοντογλυφίδα,η οποία πρέπει να βγαίνει καθαρή. Αφήνουμε να κρυωσουν καλά,για να συναρμολογησουμε την τούρτα μας.
 
Εκτέλεση για την κρέμα
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη. Ρίχνουμε σιγά-σιγα την κρέμα γάλακτος και σταματάμε το μίξερ όταν η κρέμα μας έχει σφίξει.
Θρυμματιζουμε στο μουλτι τα μπισκότα τα οποία προσθέτουμε στην κρέμα μας,ανακατεύοντας ελαφρά.
Ενωνουμε τα παντεσπανι με την κρέμα.Η διακόσμηση είναι της αρεσκείας μας!!!
Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search