Ντόνατς τα βερλινέζικα
Συνταγή και εκτέλεση Laura Pol
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Είναι αφρός! Αξίζει να τα δοκιμάσετε!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ντόνατς τα βερλινέζικα

 
 
Βάζετε το γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη μαζί για λίγη ώρα.
Βάζετε στο αλεύρι το μείγμα του γάλατος, το ξύσμα, τη βανίλια και τους κρόκους και το βούτυρο. Ζυμώνετε καλά για αρκετή ώρα μέχρι να κάνει φουσκαλίτσες και να είναι ένα σχετικά μαλακό ζυμάρι. Το αφήνετε σε ζεστό μέρος μια ώρα σκεπασμένο. Σε αλευρωμένη επιφάνεια βάζετε τό ζυμαρι, απλώνετε με τον πλάστη περίπου ένα πόντο πάχους ,κόβετε μέ ένα ποτήρι τά ντόνατς και αφήνετε μια ώρα να φουσκώσουν.
Σε κατσαρόλα βάζετε ένα λίτρο σπορέλαιο να ζεσταθεί καλά καί βάζετε τηπρώτη δόση ,μετά χαμηλώνετε τη φωτιά καί βάζετε τά υπόλοιπα.
Συνήθως τά γεμίζουν μέ σύριγγα ζαχαροπλαστικής μέ μαρμελαδα βερίκοκο αφού τηγανιστούν. 
Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Κριτικές

5
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
Τις αγαπω αυτες τις μπερλινες......θα της φτιαξω σήμερα......
Δες την πλήρη κριτική >>
- Antuaneta Kontaratou
5
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
Φανταστικα!
- Gianna Apostolou
5
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
ουαο τελεια φενονται μπραβο σας
- George Zolis
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search