Κέικ αφρός
Συνταγή και εκτέλεση Martha Nei
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Το χτύπημα των ασπραδιών με τη ζάχαρη σε μαρέγκα κάνει αυτό το κέικ τόσο αφράτο που δεν θα ξανακάνετε άλλη συνταγή!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κέικ αφρός

Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και να φουσκώσουν και βάζουμε και τους κρόκους έναν-έναν. Συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε το γάλα και το χυμό πορτοκαλί ,το baking powder, ξύσμα,λάδι,βανίλια και αλεύρι . Όλα τα μετράμε με το ίδιο ποτήρι. Χτυπάμε λίγο και είναι έτοιμη η ζύμη μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 60’ . Αν θέλετε πασπαλίζετε με άχνη.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Κριτικές

5
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020
Καλησπερα, μηπως θα σας ηταν ευκολο να μου πειτε ποσα γ...
Δες την πλήρη κριτική >>
- Giota Vogiatzi
5
Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020
Πραγματικα τελειοοοοοοο!!!!!
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΟΥ
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search