Σιρόπι
900γρ ζάχαρη
600γρ νερό (καυτό)
1κ.σ γλυκόζη (προαιρετικά
2 ξύλα κανέλας
Χυμό από μισό λεμόνι
Υπόλοιπα υλικά
2 πακέτα φύλλο Βηρυτού η κρούστας
300γρ αιγοπρόβειο βούτυρο η κάποιο σπορέλαιο
50 αμύγδαλα
Ταψί 25Χ35
Ψήσιμο 150 αντιστάσεις για μια ώρα
Ατομικά Σιροπιαστά με ολόκληρο Αμύγδαλο και Αιγοπρόβειο Βούτυρο.
Individual Syrupy Desserts with Whole Almonds and Goat-Butter.
Ολη την εκτελεση της συνταγης θα την βρειτε στο παρακατω συνδεσμο https://youtu.be/TrQE-kOQ50Q