Μια ευκολη και νοστιμη συνταγη για τις μερες της νηστειας.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει την σόδα. Προσοχή φουσκώνει. Και αρχίζουμε να ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με τα χέρια. Η ζύμη πλάθεται εύκολα με τα χέρια. Ψήνουμε στους 180 για 15 - 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Αναλόγως το μέγεθος. Για την επικάλυψη στην άκρη αν θέλουμε λιώνουμε 2 κουβερτούρες υγείας με 1 κσ ηλιέλαιο και κυλάμε σε αμύγδαλα φιλέ.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.