Κροκέτες μπακαλιάρου (ξαστός). Είναι εύκολες, οικονομικές και πεντανόστιμες σε λιγα μονο λεπτα
Περνούμε τον μπακαλιάρο όσο θέλουμε η το περίσσευμα από αυτό που είναι να τηγανίσουμε και αρχίζουμε και τον ξάνουμε (τον κόβουμε πολύ ψηλά κομματάκια) τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ψιλοκόβουμε τον άνηθο τον μαϊντανό τα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ βάζουμε αλάτι πιπέρι μισό ποτηράκι του κρασιού λάδι βάζουμε δυο φλυτζάνια αλεύρι και ρίχνουμε την μπύρα η την σόδα και την πάπρικα. Ανακατεύουμε να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Βάζουμε στο τηγάνι λάδι αφήνουμε να κάψει καλά και παίρνουμε μια κουταλιά της σούπας από το υλικό που έχουμε φτιάξει και αρχίζουμε το τηγάνισμα. Όταν τηγανιστούν τους τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λάδι.
Καλή επιτυχία