Με ενα πηρουνι σπαμε καλα την μυζηθρα να λιωσει,προσθετουμε την ζαχαρη τ αυγα χτυπημενα την κανελλα και το βαλσαμο με ενα πηρουνι να ομογενοποιηθουν τα υλικα .Φτιαχνουμε την ζυμη με τα υλικα οπως γραφονται στην σειρα και με τα χερια και αφηνουμε 10λ να ξεκουραστει.Ανοιγουμε φυλλο με τον πλαστη η την μηχανη να ειναι 1 δαχτυλο σε παχος ή κοβουμε μ ενα φλυτζανι κυκλους ,Βαζουμε την μυζηθρα στην μεση 1 κουταλια της σουπας ,μαζευουμε γυρω γυρω την ζυμη με μικρα τσιμπηματα βουτωντας τα δυο μας δαχτυλα αντιχειρα και δεικτη σε νερο με γαλα [βοηθαει να κλεινει καλυτερα η ζυμη και να μην ανοιγει το καλιτσουνι]Τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα αλειφοντας το σημειο της μυζηθρας με αυγο και λιγη ζαχαρη που εχουμε χτυπησει για να γυαλιζουν Ψηνουμε αντιστασεις 180β για 15λ