Ρυζόγαλο Βανίλιας με βελούδινη γεύση. Εύκολο γρήγορο και πεντανοστιμο γλυκό για όλες τις ώρες.
Βαζουμε το ρύζι με το νερό να βράσει καλά και μόλις βράσει διαλύουμε το κορν φλαουρ σε λίγο γάλα και το βάζουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα εκτός το βούτυρο και την βανίλια. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός και αρχίζει και πήζει το ρυζόγαλο μας κλείνουμε την φωτιά βάζουμε το βούτυρο και την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθουν καλά τα υλικά μας. Θα αφήσουμε για 5-10 λεπτά να δέσει και βάζουμε σε φορτιστές. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.