Ψάρι μαρινάτο, πως γίνετε το καθάρισμα & φιλεταρισμα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Αυτή η Ελληνική συνταγή για ψάρι μαρινάτο θα σας ενθουσιάσει, θα την φτιάχνετε συνέχεια. Greek sushi

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ψάρι μαρινάτο, πως γίνετε το καθάρισμα & φιλεταρισμα

Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα ψάρια μας. Τα φιλεταρουμε (Βλέπε βίντεο) και έπειτα σε ένα σκεύος βάζετε λίγο χοντρό αλάτι και κάνετε μια στρώση με τα ψάρια. Βάζετε αλάτι και επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσουν. Στις τρεις ώρες ξεπλένετε καλά τα ψάρια και τα βάζετε σε μαριναδα που έχετε φτιάξει μετα υλικά που σας δίνω. Μετα από 8 ώρες μπορείτε να δοκιμάσετε.295590853 10221257519812770 3536261169517455928 n

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.