Τούρτα αφρός που λιώνει στο στόμα με σοκολατένιο παντεσπάνι ζουμερό και δυο γεύσεις σοκολάτα βανίλια
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Τούρτα αφρός που λιώνει στο στόμα με σοκολατένιο παντεσπάνι ζουμερό και δυο γεύσεις σοκολάτα βανίλια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Τούρτα αφρός που λιώνει στο στόμα με σοκολατένιο παντεσπάνι ζουμερό και δυο γεύσεις σοκολάτα βανίλια

Για το παντεσπάνι

Βάζουμε τα αυγά και την ζάχαρη χτυπάμε καλά μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (τα στερεά υλικά κοσκινισμένα) ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και βάζουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Ψήνουμε 180 αντιστάσεις 20-25 λεπτά τσεκάρουμε με μια οδοντογλυφίδα η με ένα μαχαίρι τρυπώντας το πρέπει να βγαίνει στεγνό. Ταψί 30εκατοστα η τσέρκι

Για το σιρόπι

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το κονιάκ βράζουμε για δυο τρία λεπτά και πριν αφαιρέσουμε ρίχνουμε το κονιάκ.

Για την κρέμα σοκολάτας

Ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και βάζουμε 200γρ κρέμα γάλακτος βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων η σε κατσαρόλα να λιώσει. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Βάζουμε τα 500γρ κρέμας  στο κάδο η στο μιξερακι να γίνει σαντιγί κατά την διάρκεια του χτυπήματος βάζετε την άχνη ζάχαρη 50-60γρ. Όταν είναι έτοιμη η σαντιγί ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις με την σοκολάτα σταδιακά.

Χτυπάμε και την φυτική κρέμα να γίνει σαντιγί  και αρχίζουμε το στήσιμο όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο… https://www.youtube.com/watch?v=GL2N-ikcz0o&t=7s 240844715 10219687133354090 4261527026917436108 n

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search